Mobile menu

Avrupa Kadınlar Bireysel'de Son Tur Heyecanı!

kadinlar salonSlovakya'da artık sona gelinirken onuncu turda Stefanova ile beraberliğinin ardından 11. ve son turda lider Gunina'ya karşı siyah taşlarla oynayacak IM Ekaterina Atalık'ın derece şansı devam ediyor. Eğer Gunina'yı yenerse birinciliği paylaşacağı kesin olan oyuncumuzun beraberlik halinde de ilk üçte bitirme şansı yüksek.

Son turda ne olursa olsun IM Atalık'ı mücadelesinden ötürü kutluyor ve bize yaşattığı heyecan için teşekkür ederek son turda kendisine başarılar diliyoruz!

Diğer oyuncularımıza gelince günün en güzel sonucunun WGM Betül Cemre Yıldız Kadıoğlu'ndan geldiğini söyleyebiliriz. Tecrübeli GM Arakhamia-Grant'i beyaz taşlarla yenen oyuncumuz böylece 5,5 puana yükseldi. WGM Öztürk IM Vega-Gutierrez ile berabere kalarak puanını 5'e çıkartırken 4,5 puanlı diğer oyuncumuz WFM Arda ise WIM Warakomska'ya kaybetti ve böylece aynı puanla son tura girecek. Bu mağlubiyetine karşın genel olarak turnuvada sergilediği başarılı performansını WIM normu ile taçlandıran Çağıl Irmak Arda'yı tebrik ediyoruz.

Son olarak 4 puanda Ece Özbay ve Sıla Çağlar, 3.5 puanda Duru Okuyaz ve 3 puanda ise Sude Hereklioğlu'nu görüyoruz.

Bütün oyuncularımıza başarılar! Şampiyonanın son turu TSİ 12:00'da (Canlı Yayın 12:15) başlayacak.

 

Resmi Site - Sonuçlar - Canlı Yayın

(Fotoğraflar turnuva sayfasından alınmıştır)

Haber: Tarık Selbes

round-02 038

IM Ekaterina Atalık

betul slovakya

WGM Betül Cemre Yıldız

kadinustalar18 5

WGM Kübra Öztürk

 kadinustalar18 1

WFM Çağıl Irmak Arda

kadinustalar18 2

WFM Sude Hereklioğlu

kadinustalar18 3

WFM Duru Okuyaz

kadinustalar18 4

WFM Sıla Çağlar