Mobile menu

Ordu Açık Başladı

img 4551Ordu BüyükÅŸehir Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu iÅŸbirliÄŸi ile düzenlenen 4. Ordu Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası, 12 Nisan PerÅŸembe günü Radisson Blu Hotel'de gerçekleÅŸen açlış töreni ile baÅŸladı.

A, B, 14 yaÅŸ altı, 10 yaÅŸ altı ve 8 yaÅŸ altı olmak üzere 5 kategoride düzenlenen turnuvada; 16 ülkeden ve ülkemizin 43 ilinden 40’ı unvanlı 507 sporcu hamle yapıyor. 

Turnuvanın açılış töreni; Ordu BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Vekili Ahmet Coruh, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Ãœyesi Özgür SolakoÄŸlu, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürü Mustafa Genç, Ordu Ãœniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta, Åžube Müdürleri, TSF Karadeniz Bölge Temsilcisi Zeki Demircan, turnuva yabancı sporcular koordinatörü Eren Can Güler, sporcular ve davetlilerin katılımıyla gerçekleÅŸti.  

4. Ordu Uluslararası Açık ve Yıldırım Satranç Turnuvası, TSF Yönetim Kurulu Ãœyesi Özgür SolakoÄŸlu ve Belediye BaÅŸkan Vekili Ahmet Coruh'un açılış konuÅŸmaları ve ardından yapılan sembolik açılış hamleleri ile baÅŸladı.
 
 
IMG 4517

TSF Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu

 

IMG 4534

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Coruh

 

IMG 4551
IMG 4579