Mobile menu

9.Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvası Başladı

DSC 3954_acilisKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu ve Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 9. Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvası 3 Nisan 2018 Salı günü açılış töreni ile başladı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 9. Uluslararası Satranç Turnuvası 3-8 Nisan 2017 tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Azerbaycan, Suriye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gürcistan, Türkmenistan başta olmak üzere ülkemizin çeşitli illerinden 531 sporcunun yarıştığı turnuva 8 Nisan 2018 tarihinde sonuçlanacak.

Osman Sayın Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Turnuvanın açılış töreni; Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ulaş Demirci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakçı ve Genel Sekreteri Züver Çetinkaya ve TSF Kahramanmaraş İl Temsilcisi Savaş Aksu'nun katılımlarıyla gerçekleşti. 

Turnuvanın ilk turu protokol üyelerinin sembolik açılış hamlesinin ardından başladı.

Turnuva Sayfası