Mobile menu

A Millilerimize Gilette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreninde İslam Çupi Özel Ödülü!

img 5362Sporun Oscar’ı olarak bilinen Gilette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde A Milli Takımımız, İslam Çupi özel ödülünü kazandı.

Bu yıl 64. sü düzenlenen Gilette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde 2017 yılının en iyileri Volkswagen Arena’da düzenlenen muhteşem törenle açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, spor kulüp başkanları, sporcular ve çok sayıda seçkin davetlinin hazır bulunduğu törene; TSF Başkanı Gülkız Tulay, TSF ana sponsoru Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Bülent Yumuşaker, Kurumsal İletişim Birim Müdürü Müge Ören, TSF Başkan Vekili Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu ve A Milli Takım sporcularımız GM Dragan Solak, GM Batuhan Daştan ve GM Vahap Şanal katıldılar.

Sporun Oscar’ı olarak bilinen ve sekiz kategoride halkoyları ile belirlenen ödüllerin verildiği Gilette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreninde, 2017 Dünya Takımlar Satranç Şampiyonası’nda beşinci olarak tarihi bir başarıya imza atan A Milli Takımımız, İslam Çupi özel ödülüne layık görüldü. TSF Başkanı Tulay, A Milli Takım sporcularımız GM Dragan Solak, GM Batuhan Daştan ve GM Vahap Şanal bu özel ödülü Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Bülent Yumuşaker’in elinden aldılar. A Milli Takım sporcularımızdan GM Mustafa Yılmaz ve GM Emre Can ise Dubai Açık satranç turnuvasında yarıştıkları için törene katılamadılar.

Türkiye’yi satrançta en güçlü beş ülke arasına sokan, “İnvicible-Yenilmez” dedirten büyükustalarımızla gurur duyuyor, nice ödüllere uzanmalarını diliyoruz.

img 5359

img 5362

img 5360

img 5361

img 5365

img 5366