Mobile menu

Kampımız Eğitici ve Eğlenceli Etkinlikler İle Devam Ediyor

kampmanset18Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya, Belek'te organize edilen 2018 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları, yoğun ders programları, eğitici ve eğlenceli etkinlikler ile devam ediyor.

Son derece güçlü ve uzman antrenörlerin disiplinli eğitimler verdiği kamp programında sporcularımız son derece verimli eğitimler alırken, aynı zamanda çok sayıda etkinlikle eğlenceli zamanlar da geçiriyorlar.

Güne spor yaparak zinde başlayan sporcularımız gün içinde aldıkların derslerin ardından havuz, müzik, spor ve sinema etkinlikleri ile keyifli vakit geçiriyorlar.

Kampta süresince sporcular kadar keyifli vakit geçiren veliler için de etkinlikler gerçekleşiyor. AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan bugün “Veli Bilgilendirme Toplantısı” başlıklı sunumu ile sporcu velileri ile bir araya gelecek.

Küçükler’de 114, Yıldızlar’da 58 ve Özel Grup’ta 26 olmak üzere toplam 198 sporcunun eğitim aldığı kamp programında TSF Başkan Vekili Aşkın Keleş kampı ziyaret ederek sporcular ve antrenörlerle bir araya geldi. Anrenörlerle bir toplantı da gerçekleştiren Keleş, kamp programının verimliliği, önümüzdeki dönemde gerçekleşecek kamp planlamaları gibi konularda antrenörler ile bilgi paylaşımı yaptı ve görüş alışverişinde bulundu. 

FOTO GALERİ

 

kampmart181

kampmart182

kampmart183

img 5117

img 5109

img 5140

img 5148