Mobile menu

TSF Al-Ain'de

17-29 Kasın 2007 tarihlerinde, Antalya Kemer'de düzenlenecek olan Dünya Yaş Grupları Şampiyonasının tanıtımı için Federasyon Başkanı Ali Nihat YAZICI ve Turnuva Koordinatörü Abdurrahman Koral, Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunuyorlar. 

İki kardeş ülkeye yakışır şekilde olağanüstü bir misafirperverlikle karşılanan ekibimiz, Turnuva salonunda ve konaklamanın yapıldığı Inter Continental Otelinde tanıtım yapıyorlar.

22 Ülkeden, 250 sporcunun katıldığı Asya Yaş Grupları Şampiyonası yarın (29 Ağustos 2007) günü düzenlenecek olan ödül töreniyle sona eriyor. Başkan Yazıcı ödül töreninde Antalya ve Turnuva organizasyonuna ilişkin bir sunum yapıyor.

Video 1    Video 2    Video 3    Video 4    Video5

 

Asya Yaş Grupları Şampiyonası, Asya Satranç Federasyonu Başkanı, Şeyh Sultan Bin Khalifah Al-Nehyan'ın himayesinde düzenleniyor. Tam anlamıyla dört dörtlük bir organizasyona tanık olan Başkanımız, resmi ziyaretin anısına, Asya Federasyonu Başkanı Sultan Al-Nehyan'a armağanlar verdi.

 

 Asya Kıtası Başkanı Sultan Al-Nehyan, çok dinamik, genç ve iyi eğitimli bir kişi. Birleşik Arap Emirlikleri 7 emirlikten oluşuyor ve Başkan Abu Dabi Emirliği ailesine mensup. Sultan, Başkanımıza, Antalya'yı mutlaka ziyaret etmek istediğini, TSF'nin Okulda Satranç başarısını da örnek aldıklarını belirtti. TSF ve BAE Satranç Federasyonları arasında daha sıkı işbirliği yapılması konusunda iki başkan görüşbirliğine vardılar.