Mobile menu

Hayri Özbilen 4. Anma Satranç Turnuvasında Şampiyon Yalçın Can Kılıç

dscn9562Hayri Özbilen 4. Anma Satranç Turnuvası 14-18 Ekim 2017 tarihleri arasında Pendik Belediyesi katkılarıyla Arif Nihat Asya Kültür Merkezinde düzenlendi. Turnuvanın 7 turu sonunda 6 puanla Yalçın Can Kılıç şampiyon olurken, ikinciliği 5,5 puan kazanan sporculardan Ömer Amir Akdağ, üçünclüğü ise eş puanla Atakan Açıkgöz kazandı.

Kategori ödüllerinde ise en baÅŸarılı emektar sporcu Fadıl Çelik, en baÅŸarılı 12 yaÅŸaltı sporcu Yağız Çınar Akın ve en  baÅŸarılı bayan sporcu AyÅŸe Sena Tosun oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Hayri Özbilen`in eÅŸi Ayla Özbilen, Pendik Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ä°lyas Acar, Ä°l Temsilcisi Rıza Öney, Pendik Satranç Ä°lçe Temsilcisi Ä°lhan Akkaya, Pendik Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Md. Yrd. Burak Gül ve Birim Sorumlusu Furkan Levent sundu. 

Final Sıralaması

 

DSCN9532                                                    

 KAPANIÅž TÖRENÄ° FOTOÄžRAFLARI

        DSCN9539DSCN9543DSCN9544
Turnuvaya katkılarından dolayı Pendik Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İlyas Acar`a, Pendik ilçe Temsilcisi İlhan Akkaya`ya ve turnuva Başhakemi NA Nursel Yıldırım`a Türkiye Satranç Federasyonu tarafından hazırlanan fidan sertifikaları İl Temsilcisi Rıza Öney tarafından sunuldu.

DSCN9545                                                   

En başarılı emektar sporcu Fadıl Çelik

DSCN9548                                       

   En baÅŸarılı 12 yaÅŸaltı sporcu Yağız Çınar Akın

DSCN9563                                   

1. Yalçın Can Kılıç  2. Ömer Amir AkdaÄŸ  3. Atakan Açıkgöz

DSCN9562                                     

 Turnuva kapanış töreni hatıra fotoÄŸrafıyla sona erdi..