Mobile menu

Sokaklar Satrançla Şenlenmeye Devam Ediyor

erzurumssv17Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen "Sokakta Satranç Var" projesi tüm ülkeye dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde ve çok sayıda ilçesinde düzenlenen etkinliklerle bir festival havasında hayata geçen proje, genç yaşlı demeden tüm ülkeyi satranç tahtası başında buluşturuyor.

11 Eylül Pazartesi günüden beri birçok il ve ilçede başlayan proje, bir hafta boyunca tüm Türkiye'yi bir festival havasında satranç sporuyla buluşturacak.

Sokakta Satranç Var projesi çerçevesinde çekilen ve illerimizden Federasyonumuza gönderilen fotoğraflar (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine) haberlerde yayınlanacaktır.

11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında tüm yurtta hayata geçecek etkinlikler konusunda bilgi almak isteyen satranç severler, bulundukları ildeki Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisiyle irtibata geçebilirler.

Tüm satranç severler, çektikleri fotoğrafları il/ilçe belirterek #sokaktasatrançvar etiketi ile facebook, twitter ve instagram hesaplarından paylaşabilirler.

Twitter>> twitter.com/TurkishChess / Instagram>> instagram.com/turkishchess / Facebook>> facebook.com/TurkiyeSatrancFederasyonu

 

adiyamanssv17 

Adıyaman

 

bolussv17

Bolu

 

bursassv17

Bursa

 

denizlissv177

Denizli

 

erzurumssv17

Erzurum

 

hatayssv17

Hatay

 

karamanssv177

Karaman

 

karsssv17

Kars

 

kirikkalessv17

Kırıkkale

 

kocaelissv17

Kocaeli

 

osmaniyessv17

Osmaniye

 

tokatssv17

Tokat