Mobile menu

Spor Bakanımızı Ziyaret Ettik

img 7752TSF Yönetimi, 7 Eylül 2017 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etti. Başkan Tulay ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette Türk satrancının son yıllardaki yükselişi, elde edilen başarılar ve yeni dönemde hedeflenen çalışma ve projeler değerlendirildi.

TSF Başkanı Gülkız Tulay'ın yanı sıra Başkan Vekillerimiz Aşkın Keleş ve Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Asbaşkanlarımız Muammer Yıldız ve Ayşe Kardaş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz WIM Nilüfer Çınar Çorlulu ve Onur Girdap, Genel Sekreterimiz M. Sedat Fırat'ın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Tulay, Türk satrancında gelinen nokta, elde edilen önemli başarılar, ülke genelinde büyük bir başarıyla uygulanan proje ve çalışmalar konusunda Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak'ı bilgilendirdi.  Ziyaret sonunda Başkan Tulay, Bakanımıza satranç takımı hediye ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

img 7752

Onur Girdap, Muammer Yıldız, Ayşe Kardaş, Gülkız Tulay, Dr. Osman Aşkın Bak, Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Aşkın Keleş, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, M. Sedat Fırat

 

img 7751