Mobile menu

Altın Kızlar Slovenya'da

Kamp Sona Erdi, Milli Takım Yurda Döndü

 

Bayan Milli Takımımız 22-29 temmuz tarihleri arasında Slovenya'da kamp yaptı. A Milli Takım'da yer alan WIM Zehra Topel, WIM Betül Cemre Yıldız, WFM Kübra Öztürk ve WFM Aslı Bayrak'ın yanı sıra kampa Gözde Deniz Altunkeser ve Emel Kaya da katıldılar.

GM Adrian Mikhalchishin'in gözetiminde yapılan çalışmalar ve fiziksel hazırlıkların yanı sıra Olimpiyatlarda dokuzuncu olan Slovenya Milli Takımı ile hem hızlı satranç hem de ağır parti temposunda hazırlık maçları oynanıyor. Kamp hakkında daha fazla bilgiyi haberin devamında görebilirsiniz. Ayrıca Slovenya Satranç Federasyonu'nun web sitesinde yayınlanan haberi buradan görebilirsiniz.

İlk turun 3-3 sonuçlanmasının ardından ikinci tur Slovenya ikinci tur 3,5-2,5 kazandı. Hızlı satranç maçlarında ise Slovenya ilk maçı 11:5, ikinci maçı 5,5-2,5 kazandı.

Fotoğraf Galerisi

 

Milli takım kafilesi, Slovenya'nın ikinci büyük şehri Maribor yakınlarındaki Poherje dağlarında bulunan ve aynı zamanda 2006 Dünya Kayak Şampiyonası'nın yapıldığı tesislerde konaklıyor. Milli Takımlar Menajeri Özgür Solakoğlu, yaptığı açıklamada ağaçların arasında, çiçeklerle donatılmış olan tesislerden çok etkilendiklerini anlatırken, milli takımın kendilerine ayrılan 3 odalı, 3 banyolu, salonlu, mutfaklı dairelerine yerleştiklerini belirtti. Genel bilgilendirmenin ardından milli takım çalışmalarına başladı.

 

Önceki Haberler

Kamp süresince günde 6 saat yapılacak çalışmaların yanı sıra, fiziksel hazırlıklar (dağlarda yürüyüş ve yüzme), IM Tadei Sakalsek (2004 Slovenya Şampiyonu) ile saatli simültane maç (salı günü) ve ayrıca dünyada bayan satrancı saygın bir yere sahip olan ve son olimpiyatlarda dokuzuncu olan Slovenya Bayan Milli Takımı ile hem hızlı satranç hem de ağır parti temposunda hazırlık maçları oynanacak.

Bugün Slovenya ile yapılacak olan hazırlık maçları TSİ 16.00'da başlıyor. Maçları yukarıda bulunan Slovenya Satranç Federasyonu'nun bağlantısından takip edebilir, aynı sayfadan maçların canlı görüntülerini de izleyebilirsiniz.