Mobile menu

Remzi Zeytinoğlu'nda Şampiyonlar Belli Oldu

img 9973iilkjhSöke Belediyesi VIII. Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası 09-10-11 Haziran 2017 tarihlerinde birbirinden çekişmeli maçların ardından ödül töreni ile sona erdi.

Bu yıl 8.si düzenlenen turnuvada Türkiye’nin 20 ilinden toplam 244 satranç sporcusu buluştu.  

Söke Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen, Sökeli iş adamlarından Suat ve Bülent Zeytinoğlu tarafından desteklenen Satranç Turnuvası her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça yoğun ilgi gördü.

Söke TAYEM’de yapılan satranç turnuvasına Isparta, Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Tekirdağ, Çanakkale, Manisa, Muğla, Antalya, Denizli, Samsun, Siirt, İzmir, Tekirdağ, Bursa, Konya, Balıkesir, Düzce, Burdur ve Osmaniye gibi Türkiye’nin çeşitli yerlerinden toplam 244 sporcu yarıştı. 4 kategoride gerçekleştirilen ve dereceye giren sporculara para ödüllerinin de verildiği turnuvanın ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, İş Adamı Bülent Zeytinoğlu, TSF Aydın İl Temsilcisi Mustafa Yavuz, İlçe Temsilcisi Levent Yıldız ve Söke Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmet içi Eğitim Merkezi (TAYEM) yetkilileri katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş törende yaptığı konuşmada, başta Zeytinoğlu ailesi ve TSF Yönetimi olmak üzere yurdun dört bir yanından gelen satranç tutkunlarına ve ailelerine teşekkür etti.

Söke’de üç gün süren ve çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı turnuva sonunda dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

A Kategorisi: 1. CM Tuna Özateş, 2.Şenol Şahin, 3.Emrah Onay, 4.Ozan Öz, 5.Ömer Ünsal
B Kategorisi: Orçun Ege Tuncer, 2.Efe Barkın Dinçer, 3.Yiğit Bora Altundaşar, 4.Nehir Yalçın, 5.Muhammed Yusuf Çelik
C Kategorisi: 1.Selçuk Emre Çolak, 2.Çağan Erdem Bektaş, 3.Ömer Ege Boz, 4.Kerim Erdal Parlakbilek, 5.Hüseyin Bayko
D Kategorisi: 1.Yunus Emre Günebakan, 2.Kaan Ünüvar, 3.Ediz Tan Aytan, 4.Tuna Pilat, 5.Sıtkı Özgür Sarı

 

img 9923

img 9973iilkjh

img 9983