Mobile menu

Budva’da İkinci Tur

img 2383Karadağ'ın Budva kentinde düzenlenen 2017 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasına bugün oynanan 2. tur maçları ile devam edildi. İlk tur sonuçları ile turnuvaya güzel bir başlangıç yapan kafilemiz bugün oynanan maçlarda ise toplamda 26 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak günü kapattılar.

Kızlarda 7 yaş kategorisinde Nazlı Demir ve Zeynep Acar; 9 yaş kategorisinde Azra Kurnaz; 13 yaş kategorisinde WCM Esma Doğa Duran; 15 yaş kategorisinde Eylül Çelik ve Uktenur Catal; 17 yaş kategorisinde ise WCM Sinem Çağla Gündoğan, Poyraz Dursun, WCM Bengü Sena Ayan ve Bulut Evrim Aluç günün kazanan isimleri oldular.

Erkeklerde ise 7 yaş kategorisinde Çağdaş Pişkinpaşa, Ateş Atabey Ayhan, Efe Özdemir ve Efe Kemal Özdemir; 9 yaş kategorisinde Ediz Gürel, CM Kerem Erten, Bora Yarar ve Kayra Özkaynakçı; 11 yaş kategorisinde Yağız Çınar Akın, CM Kürşat Buğra Gökçek, Zeki Berke Çaputçuoğlu ve Yiğit Sarp Çallıoğlu; 13 yaş kategorisinde Enes Tanrıverdi ve Yusuf Batın Yağcı; 15 yaş kategorisinde Umut Erdem Gündüz, Kayra Kamer ve Berke Güncan; 17 yaş kategorisinde ise Alihan Demirbağ günü galibiyet ile kapatmayı başardılar.

3. turu yarın TSİ 17.00'de başlayacak şampiyonada sporcularımıza; TSF Asbaşkanı Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyesi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Denetim Kurulu Üyesi Mithat Ertaş, Antrenörler IM Yakup Erturan, Onur Kınsız, GM Adrian Mihalcishin, FM Yasin Emrah Yağız, Metin Alper, FM Ata Seçer, Necmettin Korkmaz, Engin Yaşar Işık, Spor Uzmanı Zeynep Kurtoğlu ve Psikolog Büşra Arığ eşlik ediyor.

Bütün sporcularımıza başarılar!

 

Chess-Results

 

tur2budva

tur2budva172

budvatur217

budva-antrenorler