Mobile menu

44 Sporcumuz Avrupa Okullar Şampiyonası’nda!

sporcularbudva2017 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası Karadağ'ın Budva şehrinde bugün oynanan ilk tur mücadeleleri ile başladı. 23 ülkeden 347 sporcunun mücadele edeceği şampiyonada 2 FM, 2 WFM, 7 CM ve 9 WFM olmak üzere toplam 20 unvanlı sporcu yarışıyor. Ülkemizi ise toplamda 44 sporcumuz temsil ediyor. 9 tur üzerinden oynanacak turnuva 19 Haziran 2017 tarihinde sona erecek.

Kızlarda 7 yaş kategorisinde Nazlı Demir, Süheyla Naz Bahar ve Zeynep Acar; 9 yaş kategorisinde Nehir Ertürk, Elif Zeren Yıldız ve Azra Kurnaz; 11 yaş kategorisinde Gülenay Aydın, Çisel Anaçoğlu ve Suğra Tepeli; 13 yaş kategorisinde WFM Sıla Çağlar ve WCM Esma Doğa Duran; 15 yaş kategorisinde Yaren Naz Yorgun, Hümeyra Kargacı, Eylül Çelik, Uktenur Çatal, Lara Başpınar ve İlayda Söyümez; 17 yaş kategorisinde de WCM Sinem Çağla Gündoğan, Poyraz Dursun, WCM Bengü Sena Ayan ve Bulut Evrim Aluç ülkemizi temsil ediyorlar.

Erkeklerde ise 7 yaş kategorisinde Çağdaş Pişkinpaşa, Ateş Atabey Ayhan, Abdurrahman Ergün, Efe Özdemir ve Efe Kemal Özdemir; 9 yaş kategorisinde Ediz Gürel, CM Kerem Erten, Bora Yarar ve Kayra Özkaynakçı; 11 yaş kategorisinde Yağız Çınar Akın, CM Kürşat Buğra Gökçek, Zeki Berke Çaputçuoğlu, Yiğit Sarp Çallıoğlu, Yaşar Efe kayan ve Ömür Elgin; 13 yaş kategorisinde Enes Tanrıverdi, CM Can Haktan Unat ve Yusuf Batın Yağcı; 15 yaş kategorisinde Umut Erdem Gündüz, Kayra Kamer ve Berke Güncan; 17 yaş kategorisinde ise Efe Can Tepe ve Alihan Demirbağ ülkemizi temsil ediyorlar.

Sporcularımız ilk turda toplamda 35 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak turnuvaya güzel bir başlangıç yaptılar.

2. turu yarın TSİ 17.00'de başlayacak turnuvada yarışan tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Chess-Results

tum kafile

sporcularbudva