Mobile menu

Başkan Tulay’a “Arman Talay Ödülü” Verildi

19 arman talay odulleri sahiplerini buldu 9875Türk spor basınının önemli isimlerinden Arman Talay, vefatının 19'uncu yılında adına düzenlenen ödül töreni ile anıldı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nde, 25 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen ödül törene spor, siyaset ve medya camiasından birçok tanıdık isim katıldı.

Spora hizmet veren isimlerin plaket takdimi ile ödüllendirildiği törende TSF Başkanı Gülkız Tulay da satranç sporuna katkılarından dolayı ödüle layık görüldü. Ödülü Tulay adına TSF Genel Sekreteri M. Sedat Fırat aldı.

TSYD'de düzenlenen törene; Spor eski Bakanı Yücel Seçkiner, Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ve çok sayıda davetli katıldı.

*1998 yılında hayata gözlerini yuman Arman Talay, TRT, Show TV gibi kanallarda ve çeşitli gazetelerde muhabirlik ve yöneticilik yaptı. Amatör spora verdiği önem ve destekle hatırlanan Talay, bir dönem TSYD Ankara Şubesi Başkanlığı görevini de yaptı.