Mobile menu

Enez Kaymakamlığı Aziz Yörük Açık’ta Yarış Tamamlandı

 dsc0780Enez Kaymakamlığı, Edirne Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu ve İş Adamı Yusuf Yörük'ün desteği organize edilen Enez Kaymakamlığı Aziz Yörük Uluslararası Satranç Turnuvası final turu karşılaşmalarının ardından tamamlandı.

17-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Enez Sahil Kamp Tesislerinde gerçekleşen turnuvada 7 farklı ülkeden 83 sporcu buluştu. 19 yabancı sporcunun katıldığı turnuvada 10 unvanlı sporcu mücadele etti.

Turnuvanın ödül törenine Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz ve turnuva ana sponsoru hayırsever iş adamı Yusuf Yörük'ü temsilen oğlu Ömer Yörük katıldı.

 

Turnuva sonuçları beklenirken Enezli sporcular ve GM Marian Petrov arasında yapılan Simultane Satranç gösterisi ve Uluslararası satranççılar tarafından Blitz (Yıldırım) satranç gösterisi de yapıldı.

Turnuva sonunda Gürcistan'dan GM Davit Maghalashvili birinci, Gürcistan'dan GM Konstantine Shanava ikinci, Bulgaristan'dan GM Marian Petrov üçüncü olurken en iyi Türk sporcu Kasım Demirçin, Askar Rzayev ve Hür Yasin; en iyi kadın sporcu Nona Mircheva, Esma Doğa Duran ve Boryana Dimitrova oldu.

Dereceye giren sporculara ödül, kupa ve madalyaları Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Hayırsever İş Adamı Ömer Yörük, Enez İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Uzun tarafından verildi.

Turnuva Sayfası

 dsc0492

 dsc0496

 dsc0539

 dsc0572

 dsc0613

 dsc0669

 dsc0699

 dsc0744

 dsc0780