Mobile menu

UKD Hesaplamalarında Yeni Dönem

UKD hesaplamalarında yeni döneme geçiliyor. Bir süredir hesaplamalarda yaşanılan sıkıntılara son vermek amacı ile hazırlanan yeni yazılımın test uygulamaları sürdürülüyor. Çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Birçok il'de hala eksik turnavalar bulunmaktadır. Sistemin düzgün ve tam işlerliğe kavuşabilmesi için bir an önce elinizde bulunan turnuva sonuçlarının gönderilmesini rica ediyoruz. Göndermiş olduğunuz dosyaların aşağıda bulunan kriterler çerçevesinde tekrar gözden geçirilmesi  en önemli husustur. 

UKD hesaplamaları için turnuva paketi ilgili turnuvanın başhakemi ya da İl - İlçe temsilcisi tarafından sıkıştırılmış dosya şeklinde  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilecektir. Bir süre sonra hesaplamalara alınan, hesaplanmak üzere bekleyen turnuva verileri duyurulacak olup, gönderilmeyen, gönderildiği halde listede görünmeyen dosyaların tekrar gönderilmesi gerekecektir.

UKD hesaplamaları için milad 01.01.2005 kabul edileceğinden, yarışmanın bu tarihten sonra yapılmış olması, UKD hesaplama prosedürüne uyması, sporcuların lisans numaralarının sporcu bilgilerine girili olması gerekir. Bir sporcunun dahi Lisans Numarasının (TC. Kimlik No) eksik olması, sistem altyapısı nedeniyle, turnuvanın hesaplanmasına engeldir.

TURNUVA PAKETİ NEDİR?

Turnuva Paketi, gerçekleştirilen organizasyon sonrası, hesaplamalar için gönderilecek olan dokümanların tümüdür.

1. Başhakem Raporu,

2. Turnuva Yönergesi,

3. Swiss Manager eşlendirme yazılımı için  “.TUN” dosyasının sıkıştırılmış (zip,rar) hali,

4. Swiss Perfect eşlendirme yazılımı için  “.trn”, “.sco”, “.ini” uzantılı dosyaların sıkıştırılmış (zip,rar) hali,

dosyanın içeriğini oluşturur. Turnuva Paketi sıkıştırılarak gönderilecektir. (Ör: 2007_ankara_birinciligi,  2007_antalya_meb_kucukler)

Sporcuların Lisans numarası (TC. Kimlik No);

Swiss Manager(güncelleştirmeleri yapılmış) eşlendirme yazılımında sporcuların “Id.No" kısmına,

Swiss  Perfect eşlendirme yazılımında sporcuların “LocId” kısmına girilecektir.