Mobile menu

Hakemlik Zor 'Zanaat'

Tur baÅŸlayacak. YoÄŸun hazırlıklar devam ediyor. EÅŸlendirme duyuruluyor, baÅŸhakem ÅŸapkasını deÄŸiÅŸtiriyor ve açılış konuÅŸmasını yapıyor. Sonra yine ÅŸapka deÄŸiÅŸtiriliyor, maçlar baÅŸlıyor, tur aralarında tekrar ÅŸapka deÄŸiÅŸimi, sporcular ile, veliler ile dert dinleme turu baÅŸlıyor. Åžapka yine deÄŸiÅŸiyor, turlar sürdürülüyor, turnuva bitiyor. Sonuçlar duyuruluyor. Sırada ödül töreni. BaÅŸhakem yeniden ÅŸapka deÄŸiÅŸtiriyor, törende kapanış konuÅŸması yaparak sporcuların tamamına ödüllerini veriyor. Bu tören sonunda 75 evde bir spor tesisi kurulmuÅŸ oluyor, yörede yapılan ilk satranç turnuvasının sonunda.

                                  

Deniz PiÅŸkin. Feke Kaymakamı. Deniz bey, Adana'nın Feke Ä°lçesine atandığının ertesi günü ilçenin sorunları ile uÄŸraşırken ilçedeki satranç sporunu da sorguladı. Adana Valisi Sayın Ä°lhan Atış'ın da desteÄŸini alarak, önce Ä°lçe temsilciliÄŸi, sonra da, Kaymakamlık Stajı öncesinde aldığı Satranç Hakemlik unvanını da kullanmaya baÅŸladı. Ä°lk turnuvasını da yaptı. Åžimdilerde Ä°lçede tüm kurumların desteÄŸini alan bir satranç rüzgarı esiyor. Antrenör kursu baÅŸladı, sırada Hakem kursu var.

Feke, Adana'nın Kuzey doÄŸusunda ÅŸirin bir ilçe. DoÄŸası, insanları ile görülesi bir yöremiz. Kaymakam PiÅŸkin'e görevinde baÅŸarılar diliyoruz. Destek sürecek. Kaymakam PiÅŸkin'i Ulusal Turnuvalarda da hakem olarak göreceÄŸiz. Hakemlik ve Kaymakamlık zor 'zanaat' doÄŸrusu.