Mobile menu

TSF İl Temsilcileri Buluşması Sona Erdi

dscf9785Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya Belek Deluxe Bellis Hotel'de düzenlenen İl Temsilcileri Toplantısı, 5 Mart 2017 tarihinde sona erdi.

TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Asbaşkan Halil Hilmi Darı'nın sunumları ile başlayan İl Temsilcileri Toplantı programının ikinci günü çeşitli konu başlıklarında yapılan bilgilendirme toplantıları ile devam etti.

TSF Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Asbaşkan Halil Hilmi Darı ve Genel Sekreter M. Sedat Fırat'ın da program boyunca il temsilcileri ile bir araya gelerek görüşme ve bilgilendirmeler yaptığı toplantı programının ikinci gün oturumlarında;

TSF Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve Merkez Hakem Kurulu ve Temsilcilikler Koordinatörü Görkem Özdemir tarafından "Federasyonun Teşkilat Yapısı ve İl Temsilcilerinin Federasyon ile İlişkisi", Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyeleri Ömer Faruk Ercan ve Ömer Gökçe tarafından "Sporcu Lisansları ve Transfer İşlemleri", Teknik Kurulu Üyesi Atilla Gürmen tarafından "ELO, UKD ve Yarışma Prosedürleri", MHK Başkanı IA Güran Ünal tarafından "İl Temsilciği Hakem Görevlendirmeleri, Prosedürleri ve Hakemlik Kursları", TSF Satranç Sınıfları Üretim Sorumlusu Ahmet Özalp tarafından "Türkiye İş Bankası Satranç Sınıfları", Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Üyeleri Ömer Faruk Ercan tarafından "İl Temsilcilikleri Örgüt Yapısı" ve TSF Üniversiteler Arası İşbirliği Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu tarafından ise "İllerin Başarı İstatistikleri" konulu sunumlar il temsilcilerine aktarıldı.

Toplantı programının son günü ise; Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ve Kurul Üyeleri Ömer Gökçe, Bekir Pak, Rafet Gülmez, Çetin Kaypak, Ersoy Emiroğlu, Yücel Yıldırım, Ömer Faruk Ercan, Kasım Demirçin, Hacı Yılmaz, Engin Güleç ve Mustafa Ulusoy bağlı oldukları illerin temsilcileriyle bir araya gelerek toplantı yaptılar.

TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Asbaşkan Halil Hilmi Darı'nın da katıldığı bölge toplantılarında; illerin genel sorunları, Türkiye İş Bankası Satranç Sınıfları, il ve bölge toplantılarının yer ve zaman planlaması ve illerde hayata geçecek eğitim programlarının içerikleri görüşüldü.

Bölge toplantılarının ardından kapanış konuşmalarını yapan TSF Başkanı Gülkız Tulay, Federasyonun en önemli örgütsel kanadı olan il temsilcileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm katılımcılara teşekkür etti. Üç gün boyunca gerçekleşen sunum ve toplantıların oldukça verimli geçtiğini, bundan sonra yürüyecekleri yolda hep birlikte çok başarılı çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Tulay, illerde yürütülen faaliyetler ve bu faaliyetlerin hayata geçme sürecinde yaşanan sorunları yakından izleyeceklerini ve bu sorunların çözümü için bir araya gelmeye, iletişim halinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Tulay'ın ardından konuşma yapan Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, TSF ailesini ilçelerinde ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, Serik'te hayata geçmesi planlanan sportif faaliyetler konusunda katılımcılara bilgi verdi.

İl temsilcilerinin büyük memnuniyet duyduğu ve organizasyon dolayısıyla  Federasyon yönetimine teşekkürlerini sunduğu TSF İl Temsilcileri Toplantısı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

FOTO GALERİ

 

dscf8799

dscf9001

ilsunumlar17

antalya72017il

dscf8762

dscf8945

dscf8972

dscf9012

dscf9064

dscf9186

dscf9322

dscf9400

dscf9464

dscf9591

dscf9677

dscf9680

dscf9785

dscf9793

dscf9803