Mobile menu

PEP 2017'de Yarış Devam Ediyor

pap2017Belgrad'da düzenlenen "PEP 2017" Uluslararası Satranç Turnuvası'nda dün oynanan maçların ardından 2 tur geride kaldı. İlk 2 turu sporcularımız FM Alp Tuna 1.5, FM Bahadır Özen 1, FM Deniz Özen ise 0.5 puan ile kapattı.

Turnuvanın ilk turunda beyaz taşlar ile beraberlik alan FM Alp Tuna ikinci turda siyah taşlar ile rakibine çok güzel saldırdı ve sadece 19 hamle süren mücadele sonucu kazanan taraf olmayı başardı. Sporcumuzun 3. turdaki rakibi ise turnuvanın tek tam puanlı sporcusu Sırp IM Milos Roganovic (2481).

Takım B adına yarışan diğer sporcumuz FM Bahadır Özen ise ilk turda şanssız bir mağlubiyet alsa da ikinci turda avantajlı girdiği oyunsonunu güzel oyunuyla kazanmasını bildi. Sporcumuz 3. turda ise beyaz taşlar ile Sırp IM Marko Nenezic (2494) ile karşı karşıya gelecek.

Bir diğer sporcumuz FM Deniz Özen ise ilk turda beyaz taşlar ile çok zorlamayarak rahat bir berabere aldı, ikinci turda ise siyah taşların dezavantajı ile oynayan sporcumuz rakibinin güzel oyunu sonucu maalesef masadan mağlubiyet ile ayrıldı. FM Özen 3. turda ise beyaz taşlar ile Sırp FM Ivan Martic (2367) ile mücadele edecek.

3. turu bugün TSİ 19.00'da başlayacak turnuvada yarışan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Chess-Result - Canlı Yayın

Haber: Mert Tırak