Mobile menu

Kupa'nın Şampiyonu GM Vahap Şanal!

img 2491Antalya Mardan Palace Otel'de düzenlenen ve 408 sporcunun mücadelesine sahne olan 2017 Türkiye Kupası'nın şampiyonu final turuna kayıpsız giren GM Vahap Şanal oldu. 

2017 Türkiye Kupasına bugün oynanan 10. tur maçları ile devam edildi. Artık son iki turuna girdiğimiz turnuvanın şampiyonluk mücadelesinde ise bugün büyük bir heyecan vardı. 1,5 puan avantajı ile zirvede bulunan GM Vahap Şanal bugün 1. masada siyah taşlarla FM Melih Yurtseven ile karşılaştı. Büyük bir heyecana sahne olan maçta kazanan ise GM Şanal oldu. Böylece 10 tur boyunca puan kaybetmeden tüm maçlarını kazanmayı başaran GM Şanal turnuvanın son turuna girerken şampiyonluğunu garantilemiş oldu.

2. masada oynanan ve derece mücadelesinde önemli karşılaşmalardan CM Efe Mert Kılıç-FM Ege Köksal maçı ise beraberlik ile sonuçlandı. Bu turdaki sonuçlar ile tam puan ile şampiyonluğu garantileyen GM Şanal'ın ardından 9 sporcu 8 puan ile derece şansını sürdürüyor.

Kupa'nın son turu WGM Kübra Öztürk ve IM Can Arduman'ın canlı yorum ve analizleri ile yarın saat 10.00'da başlayacak, ödül töreni ise saat 17.00'de gerçekleşecek. 

Turnuva Sayfası - Canlı Yayın  

img 2548