Mobile menu

ECU Toplantısı Antalya’da!

img 1177Avrupa Satranç Birliği (ECU) Yönetim Kurulu toplantısı, 27 Ocak 2017 tarihinde Antalya Mardan Palace Otel'de gerçekleşti.

ECU Başkanı Zurab Azmaiparashvili, Başkan Vekili  Ion-Serban Dobronauteanu, Asbaşkanı Vang Finnbjorn, Genel Sekreteri Theodoros Tsorbatzoglou, Mali Direktörü Martin Huba, Yönetim Kurulu Üyesi GM Adrian Mykhalchyshyn, Etkinlikler Komitesi Başkanı Gunnar Bjornsson, FIDE Başkan Danışmanı Willy Iclicky ve Turnuva Direktörü Petr Pisk'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri üzerinde görüşüldü ve 2017 yılında yapılacak çalışmalar ve planlamalar değerlendirildi.

 

Toplantıda ayrıca TSF Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu bir sunum yaparak Türk satrancının gelişimini aktaran istatistiksel verileri, hayata geçirilen proje ve faaliyetleri ve hedeflenen çalışmaları katılımcılarla paylaştı.

ECU Yönetim Kurulu, toplantının ardından Antalya Mardan Palace Otel'de gerçekleşen Türkiye Küçükler Şampiyonası karşılaşmalarını izleyerek minik sporcularla bir araya geldi. Şampiyonanın final turu sembolik açılış hamlesi GM Adrian Mykhalchyshyn tarafından gerçekleştirildi.

img 1186

img 3111

img 0872

img 0922

img 0904