Mobile menu

Mardin'i Doğru Hamlede Buluşturacak İlk Adımlar Atıldı

mardin-valilik 2Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, 28 Aralık 2016 tarihinde Mardin'i ziyaret etti, Valilik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşmeler yaparak TSF proje ve sportif faaliyetleri konusunda bilgilendirmeler yaptı.

İl Temsilcisi Av. Nazan Kaya'nın Başkan Tulay'a eşlik ettiği Mardin temasları ilk olarak Vali Mustafa Yaman'ın makamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin'in de katılımıyla gerçekleşti. Satrancın okul öncesi eğitimde yaygınlaştırılması, okullarda satranç çalışmalarının artırılması, Mardin'de satranç parkı yapılması ve bir satranç akademisi kurulması noktasında yapılan görüşmelerin ardından, TSF tarafından birçok il ve ilçede uygulanan "Doğru Hamlede Buluşalım" projesinin Mardin'de de hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaların en kısa zamanda başlatılacağı bildirildi.

TSF Heyeti, görüşmelerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde devam etti ve İl Müdürü Hadi Çomaktekin ile birlikte ilde gerçekleştirilen sportif faaliyetler ve satranç branşında gelinen nokta konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 

Mardin Valiliği

mardin-valilik 3

mardin-valilik 1

mardin-valilik 2

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

mardin-ilmudurlugu 1