Mobile menu

Çekya'da Son Üç Tura Girildi

fatalibekovaelenaÇekya'da gerçekleştirilen Dünya Bireysel Emektarlar Şampiyonasında sona gelindi. 50+ kategorisinde bitime 3 tur kala Rus IM Nikolai Vlassov 7 puanla yarışmayı lider götürüyor. Ancak Ukrayna'dan IM Alexander Reprintsev, IM Reprintsev Alexander, İngiltere'den GM Keith Arkell, Gürcistan'dan GM Zurab Sturua ve yine Gürcistan'dan GM Giorgi Bagaturov lideri yarım puan farkla yakından takip ediyor. Bu kategoride Türkiye'yi temsil eden IM Hasan Kılıçarslan 5 puan, Bülent Güner ve Hür Yasin de 4 puanla yarışmayı sürdürüyorlar.

65+ kategorisinde ise yarışma iyice kızıştı. Son üç tura girilirken hala lider yok 7 oyuncu eş puanda başı çekiyor. GM Anatoly Vaisser, GM Vlastimil Jansa, GM Davorin Komljenovic , GM Evgeni Vasiukov, GM Nikolai Pushkov, GM Evgeny Sveshnikov ve IM Boris Maryasin 6,5 puanla iddialarını sürdürüyorlar. Bu kategoride Türkiye'yi temsil eden Metin Kayaman ve Salih Muratoğlu'nun 5 puanı var. Abdullah Vatansever ise 3,5 puanda.

50+ Kadınlarda Luksenburg'tan WGM Elvira Berend lider. Ancak iki Rus oyuncu WGM Galina Strutinskaia ve WFM Tatiana Bogumil tarafından yarım puan farkla yakıdan takip ediliyor. 65+ Kadınlarda ise WGM Elena Fatalibekova ve GM Nona Gaprindashvili takipçilerinden bir puan farkla yarışmayı lider sürdürüyorlar.

 

Yarışma sayfası - Eşlendirme, sonuç ve diğer bilgiler

guner bulent  2130 imginsburg mark2340

guner bulent rehurek jiri2

huryasin

Hür Yasin

 

imkilicaslanhasan imkalegin evgenij

kilicaslan hasan vasse albert

IM Hasan Kılıçarslan

 

zelnin

zurab2

GM Sturua Zurab