Mobile menu

İzmir'de Beko 6. Ödüllü Okullararası Takım Turnuvası

İzmir ilimizde her sene oldukça başarılı bir şekilde organize edilen Ödüllü Beko Okullararası Takım Turnuvası'nın, bu yıl 305 okul takımı ve 1510 sporcu öğrencinin rekor katılımıyla 6.sı gerçekleşti. Turnuvaya katılan iller arasında Ankara, İstanbul, Antalya, Denizli, Muğla, Aydın, Sakarya, Adana, Mersin, Manisa, Uşak, Bursa, Kocaeli gibi iller yer alıyorlar. Veli ve öğretmenlerle birlikte katılımın 2500'e ulaştığı Beko Turnuvası sonunda tüm katılımcılara dağıtılan Beko armalı şapka ve T-shirtlerle şölen alanını süsleyen sporcular görülmeye değer bir manzara sergilediler.

Seneye Uluslararası boyutta yapılması planlanan Beko Şöleni hakkında yazılan bazı yorumlar, turnuva sonuçları, çapraz tablolar, final sıralamaları ve masa dereceleri haberin devamında yer almaktadır.

TURNUVA SONUÇLARI

MİNİKLER KATEGORİSİ

Çapraz Tablo         Final Sıralaması          Masa Dereceleri

YILDIZLAR KATEGORİSİ

Çapraz Tablo         Final Sıralaması          Masa Dereceleri

GENÇLER   KATEGORİSİ

Çapraz Tablo         Final Sıralaması          Masa Dereceleri

FOTOĞRAF GALERİSİ

 

Turnuva Hakkında Yapılan Yorumlar


Turnuva Yönergesi          Turnuva Afişi           Turnuva Broşürü


2006 yılında gerçekleşen BEKO 5. Ödüllü Okullararası Takım Turnuvası ile ilgili haber ve fotoğraflar için tıklayınız.

BEKO 5. Ödüllü Okullararası Takım Turnuvası hakkında yazılan yorumlar;


3-4 Haziran 2006'da İzmir fuarında yapılan Beko Okullararası Satranç Turnuvası her yönüyle görülmeye değerdi. Öncelikle kusursuz bir organizasyon vardı. başta Selçuk Büyükvural, Enis Bilyap, Neşe Kanmazalp, 1250 sporcuya 12 hakem gibi az bir sayıyla hizmet veren özverili hakemler, turnuvanın diğer çalışanları hepsi inanılmaz derecede özverili, çalışkan ve saygılılardı. Yarışmaya elverişli büyük salonda idarecilerin iyi tutumu ve sporcuların samimiyetiyle tam bir şenlik havası içerisinde turnuva başladı ve bitti. BU ORGANİZASYONDA BAŞTA ANA SPONSOR BEKO OLMAK ÜZERE, İZFAŞ, TSF VE YUKARIDA ADLARINI SAYDIĞIMIZ VE SAYAMADIĞIMIZ İLGİLİ VE GÖREVLİLERE BU GÜZEL ÇALIŞMALARIN DEVAMI DİLEĞİYLE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYOR, DARISI DİĞER ORGANİZASYONLARIN BAŞINA DİYORUZ...
 
HALİL VEHBİ BAŞARAN
TSF DİSİPLİN KURULU BAŞKANI
 
KIYASETTİN AYDIN
ULUSLARARASI HAKEM  

 
 
 

Satranç Camiasına,
 
BEKO 5.Satranç Şöleni'ne, Torino'da olduğum için katılamadım. Şölenin olağanüstü bir organizasyon olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Federasyonumuz adına Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Vehbi Başaran ordaydı. Kendisi de bana aynı duyguları iletti.
 
Organizasyon'un bu güzellikte olmasını sağlayan kıymetli sponsor BEKO'ya, organizasyonda emeği geçen tüm görevli arkadaşlara ve özellikle Sayın Neşe Kanmazalp ve eşine şükran ve takdirlerimi iletiyorum.
 
Ellerinize sağlık.
 
Darısı diğer illerimizin başına...
 
Ali Nihat YAZICI 

--------------------------------------------------------------------------- -----
 

BEKO turnuvasını düzenleyen katkıda bulunanlara teşekkür etmek isterim. Bu kadar yüksek katılım, nefis bir salon ve organizasyon gerçekten çok güzeldi. 
 
Özellikle salon konusunda Antalyada da böyle bir salon olsa neler yapılabilir diye düşünmedim değil. Elbette yüksek katılımın getirdiği ufak tefek sıkıntılar olmuştur. Notasyon, saat azlığı ve hakem sayısının az olması gibi. Ancak iki gün süren turnuvanın yoğun temposunda çalışan arkadaşların özverilerini ayrıca alkışlamak gerekiyor.
 
Selamlar sevgiler
Abidin Ünal 

 
 
------------------------------------ -------------------------------------------- 
 
 
Ercin Teoman

Bu arada turnuvada çok güzel bir görüntü elde ettim sabah turnuva yerine yeni gelmiştik ve çimlerin üstünde gördüğüm bu manzara çok hoşuma gitti...Türk insanı herzaman böyle olacakmı dersiniz gençler gayretli ama...

-------------------------------------------------------------------------------

Emek veren herkese teşekkürler.
Kıyasettin Aydın hocamızın çalıştırdığı Özel Akhisar Koleji çok önemli başarıya ulaşmıştır. Tebrik ederim.
Akhisar lı olarak çok mutlu olduk..
 
Dr.Tuncay Şen
------------------------------------------------------------------- -----------