Mobile menu

Yıldızlarımızın Kamp Çalışması Sona Erdi

kapak yildizlarAnkara’da 12 Ekim 2016 Çarşamba günü başlayan, 2016 Türkiye Yıldızlar III. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı bugün tamamlandı.

serbest zaman

2016 yılında Ulusal Takım Havuzuna girme başarısı gösteren 24 sporcumuzun katılımı ile tamamlanan kampta eğitim ve sene sonu değerlendirmesi yapıldı. Bunun yanı sıra sporcular güne sabah sporu yaparak başlayıp, ders bitiminde ise fiziksel etkinliklerde, eğitsel oyun ekinliklerinde, düzenlenen yıldırım turnuvalarında keyifli zamanlar geçirdiler.  Kanal B, kampı ziyaret ederek sporcu ve antrenörler ile ropörtaj gerçekleştirdi.

img  0025

TSF Başkanı Gülkız Tulay’ın, Başkan Vekili Aşkın Keleş’in, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı’nın, sporcu ve antrenörlerimizin bir araya geldiği kamp oldukça verimli geçti.

toplu fotograf

Kampta görev alan antrenörlerimiz; Yıldızlar Grubu Sorumlu Başantrenörü Onur Kınsız, GM Georg Mohr, GM Nidjat Mammadov, IM Hasan Kılıçaslan, FM Faruk Keler, Necmettin Korkmaz ve İbrahim Tofan’a, Psikologumuz Aytaç Ongun’a, Kamp Koordinatörümüz Zeynep Kurtoğlu'na, Başkent Üniversitesi Spor Bilimleri öğrencileri Mertcan Bozalioğlu’na, Volkan Günay’a, tüm sporcularımıza ve BEDAM'a teşekkür ediyoruz.

img 0047

Kampın son günü kahvaltıda biraraya gelinerek, yönetim, sporcu ve antrenörler ile kamp hakkında değerlendirme gerçekleştirildi.

katlm bel2

katlm bel

Katılan tüm sporcular katılım belgelerini alarak Türkiye Yıldızlar III. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampından ayrıldılar.