Mobile menu

Küçükler Kampı Tamamlandı

img 9840Kızılcahamam Patalya Otel'de 05 Ekim 2016 Çarşamba gününden bu yana, küçük sporcularımızın uzman antrenörlerimizden eğitim aldığı 2016 Türkiye Küçükler III. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı tamamlandı.

 

Foto Galeri

 

collage genel

Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda Ulusal Takım Havuzuna girme başarısı gösteren 47 sporcumuzun katılımı ile gerçekleşen kampta eğitim ve sene sonu değerlendirmesi yapılırken, aynı zamanda sporcular doğa ile içiçe bir ortamda sabah sporu yaparak, futbol oynayarak, yüzerek ve eğitsel oyunlarda bulunarak eğlenceli zamanlar geçirdiler. Sporculara refakat eden velilerimiz ise psikologumuz ile görüşmeler gerçekleştirmenin yanı sıra doğa yürüyüşlerine katıldılar.

 kapak

TSF Başkan Vekili Aşkın Keleş, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, sporcu ve antrenörlerimizin biraraya geldiği kamp oldukça verimli geçti.

Kampta görev alan antrenörlerimiz; Küçükler Grubu Sorumlu Başantrenörü IM Yakup Erturan, GM Georg Mohr, IM Vladimir Grabinsky, GM Merab Gagunashvili, FM Ata Seçer, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Doğa Cihan Göksel, Engin Yaşar Işık, Metin Alper, İhsan Kılıç ve Erman Gülten'e, Tercümanlarımız Özgür Akman ve İlkin Ege Okay'a, Psikologumuz Büşra Arığ'ya, Kamp Koordinatörümüz Zeynep Kurtoğlu'na, tüm sporcularımıza, velilerimize ve BEDAM'a teşekkür ediyoruz.

img 9759

Katılan tüm sporcular katılım belgelerini alarak Türkiye Küçükler III. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampından ayrıldılar.