Mobile menu

Hatay’da Şampiyonlar Zeynalli ve FM Temizkan

hatay2016 sonTürkiye Satranç Federasyonu tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen Hatay Büyükşehir Belediyesi 8. Uluslararası Satranç Turnuvası 2 Eylül 2016 Cuma günü gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.

4 ülkeden, 2'si unvanlı toplam 159 sporcunun katılımı ile Açık ve 16 yaş altı olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen turnuvanın;

Açık kategorisinde 1. Rashad Zeynalli 2. Alihan Guseynov 3. FM Shahriyar Rahmanov; 16 yaş altı kategorisinde ise 1. FM Denizcan Temizkan 2. Barış Perçin 3. Önder Perçin oldu.

Turnuvanın HATMEK Konferans Salonu'nda gerçekleşen ödül töreni; Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürü Emine Atmaca, Sportif Organizasyonlar Şube Müdürü Çilem Soylu, Hatay Büyükşehir Belediye Genççlik ve Spor Kulübü Satrançtan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Koyuncu, TSF Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Temamoğulları ve Fatih Remzi Ekinci ve Hatay Satranç İl Temsilcisi Sultan Daban'ın katılımıyla gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, turnuvaya katılım gösteren herkese teşekkür etti. Dereceye girenleri de tebrik eden Güven, sporun tüm branşlarında, gençlere ellerinden geldiğince destek olacaklarını belirtti.

Turnuvada yedinci günün sonunda dereceye giren sporcular toplam 15.000 TL nakdi ödül almaya hak kazandılar.

Turnuva Sayfası

hatay2016 son