Mobile menu

Eğitim ve Eğlence ile Dolu Kamp Programı Tamamlandı

dsc 9754Toplam 112 küçük ve yıldız sporcumuzun uzman antrenörlerimiz eşliğinde eğitim aldığı ve aynı zamanda çok sayıda etkinlikle eğlenceli ve verimli zamanlar geçirdiği 2016 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar II. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı tamamlandı.

Ankara'da Başkent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen; TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekili Aşkın Keleş, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal'ın sporcu ve antrenörlerle bir araya geldiği kamp programı 06 - 13 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşti.

Türkiye Küçükler ve Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda Ulusal Takım Havuzuna girme başarısı gösteren 80 küçük ve 32 yıldız sporcumuzun katılımı ile gerçekleşen kampta yoğun ve disiplinli bir programla yeteneklerini geliştirecek dersler alan sporcularımız, aynı zamanda yoga, pilates, basketbol, futbol ve yüzme gibi fiziksel etkinliklerde de bulunarak eğlenceli zamanlar geçirdiler. Yaratıcılıklarını geliştirecek, dikkat ve sabır düzeylerinin yükselmesini sağlayacak seramik etkinlerine de katılan sporcularımız, Başkent Üniversitesi Kampüsünde bulunan Atatürk Evi Müzesi ve Üniversite Kütüphanesini de ziyaret ettiler.

Bir hafta boyunca eğlenceli ve eğitici zaman geçiren, üretken bir atmosfer içerisinde eğitim alan sporcular, takım çalışmaları ile paylaşma ve dostluk duygularını geliştirerek kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını da yaşadılar.

Kampta görev alan antrenörlerimiz; Küçükler kategorisi başantrenörü IM Yakup Erturan, Yıldızlar kategorisinin başantrenörü Onur Kınsız, GM Georg Mohr, GM Nidjat Mammadov, GM Merab Gagunashvili, IM Vladimir Grabinsky, IM Hasan Kılıçaslan, FM Ata Seçer, FM Serkan Yeke, FM Yasin Emrah Yağız, FM Faruk Keler, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, WFM Emine Yanık, Doğa Cihan Göksel, Engin Yaşar Işık, Metin Alper, Mehmet Erdem Kayar, Aydın Duman, Necmettin Korkmaz, Erman Gülten, İbrahim Tofan, Cemil Yener, Büşra Arığ, tercümanlarımız Özgür Akman, İlkin Ege Okay, Özgün Yalçın'a, tüm sporcu ve velilerimize ve tüm imkanlarını sporcularımız ve velilerimiz için seferfer eden Başkent Üniversitesi'ne teşekkür ediyoruz.

 Foto Galeri 

dsc 9593

dsc 9621

dsc 9412

img 9533

img 9550

img 9554

img 9530

img 9558

img 0812

kamp2016 final

dsc 9754