Mobile menu

Başkan Aziz Kocaoğlu, Süper Satranç Ligi'nin Konuğu Oldu

img 0669İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Kaya Thermal Otel'de gerçekleşen 2016 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'nin konuğu oldu. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş ve MHK Başkanı Dr. Olgun Kulaç ile birlikte turnuva salonunu gezen Kocaoğlu, sporcular ve satranç ailesi ile bir araya gelerek Süper Satranç Ligi heyecanına ortak oldu.

Başkan Tulay ile birlikte Süper Satranç Ligi canlı yayınına da konuk olan ve IM Can Arduman ve Özgür Akman'ın sorularını yanıtlayan Kocaoğlu, satranç severlerin ilgiyle takip ettiği keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Açıklamasında; İzmir'in böylesine üst düzey bir turnuvaya ev sahipliği yapmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, TSF Başkanı ve tüm yönetimini bu kapsamda bir organizasyonu başarıyla hayata geçirdiği için tebrik etti ve tüm takımlara başarı dileklerini sundu.

 

 

 

img 0633

 

img 0623

img 0636

img 0669

Başkan Kocaoğlu, IM Arduman ve Akman'ın sunduğu canlı yayına TSF Başkanı Gülkız Tulay ile birlikte konuk olarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.