Mobile menu

Olimpiyatlarda Satranç Heyecanı Devam Ediyor

img 3973Trabzon'un ev sahipliğinde 12 Temmuz 2016 tarihinden beri gerçekleştirilen 16. Dünya Okul Sporları Olimpiyatları (ISF GYMNASIADE) tüm heyecan ve coşkusuyla devam ediyor.

40 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katılım gösterdiği dünyanın en büyük spor organizasyonları arasında bulunan Olimpiyatlar üçüncü gün oynanan karşılaşmalarla devam etti.

Kızlar ve erkekler takımızın satranç branşında ülkemizi temsil ettiği müsabakaların kızlar kategorisinde 2, erkekler kategorisinde ise 4 tur tamamlandı.

Erkekler takımımız Ermenistan, Fransa ve Brezilya ile oynarken, Kızlar takımımız sadece Brezilya'nın katılımı ile 4 turluk Scheveningen sistemde mücadele ediyorlar.

Ülkemizi kızlar takımımızda Hafize Demirtaş, İpek Aslı Yassıbağ, Selina Demirağ, Tuğba Gür; Erkekler takımımız ise FM Denizcan Temizkan, Efe Mert Kılıç, Oğuz Öner, Kağan Tibet Özgür temsil ediyorlar.

Başhakemliğini Akif Tayfun Haznedaroğlu'nun, Kafile Başkanlığını Aydın Kara'nın yaptığı turnuvada, kızlar takımımızın antrenörlüğünü İhsan Kılıç, erkekler takımımızın antrenörlünü ise Engin Yaşar Işık yapıyor.

Eşlendirme-Sonuç >> Kızlar TakımıErkekler Takımı - 15. Okul Sporları Olimpiyatı Resmi Sayfası

 

ers 4284

img 3973

trabzon olimpiyat