Mobile menu

Çanakkale Altın Yıllar Satranç Turnuvası

ayym satranc 23032016 322 Mart 2016 tarihinde Çanakkale Belediyesi bünyesinde hizmet veren Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde yaşı 65 ve üzerinde olan kıdemli satranç severlere yönelik satranç turnuvası düzenlendi. Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve TSF Çanakkale İl Temsilciliği işbirliği ile organize edilen turnuvada 20 katılımcı hamle yaptı.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışma çok çekişmeli geçti. Aynı gün yapılan ödül törenine Çanakkale Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Çanakkale Belediye Meclis Üyeleri Emine Kardelen, Birten Sarıbaş , CHP Merkez Kadın Kolları Başkanı Neşe Aksoy, TSF Çanakkale İl Temsilcisi Yasemin Kaçar, Altın Yıllar Merkezi üyeleri, yöneticileri ve çok sayıda üye yakınları katıldı. Katılımcıların hepsine altın yıllarına şekilde altın (birincilik) madalya verildi. Katılımcılar madalyalarını ve katılım belgelerini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Çanakkale Belediye Meclis Üyeleri Emine Kardelen, Birten Sarıbaş Ve CHP Merkez Kadın Kolları Başkanı Neşe Aksoy'un elinden aldılar.

Bayanlar kategorisinde üçüncü Fatıma Öztokat, ikinci Sevşen İmamoğlu ve birinci Gülşen Tekin kupalarını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nüammer Uslu'dan; Genel kategoride üçüncü Celil Demirbağ, ikinci Osman Hikmet Türen ve birinci Engin Aça ise kupalarını Çanakkale Belediye Başkan Vekili Rebiye Ünüvar'dan aldılar.

 

ayym satranc 23032016 8 1