Mobile menu

MEV 35. Yıl Turnuvası

mev koleji 1Milli Eğitim Vakfı (MEV) 35. Kuruluş yıldönümü çerçevesinde düzenlenen Satranç Turnuvası, Vakfın kurduğu ilk özel okul olan MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okullarında, 13-14 Şubat 2016 tarihlerinde ve yüksek bir katılımla gerçekleştirildi.

Süper Minikler, Minikler, Yıldızlar ve Liseler olmak üzere 4 kategoride gerçekleşen turnuvada İzmir'in yanı sıra Manisa ve Balıkesir'den katılan sporcular da mücadele etti. Yedi tur oynanan turnuvada, katılımcıların kazanmak için verdikleri mücadele kadar anne babaların heyecanları görülmeye değerdi.

Turnuvaya katılımın ön şartı olan kitaplarını getiren öğrenciler, kitapları bir okula bağışlanmak üzere kayıt masasına teslim ederek satranç karşılaşmalarını yaptılar.

Dallarında dereceye giren sporcular hediye çeki, kupa ve madalya almaya hak kazanırken; MEV Satranç Turnuvası'na katılan tüm sporculara "35.Yıl Özel Katılım Belgesi" verildi.
Dört kategoride de dereceye giren sporcular, Milli Eğitim Vakfı kuruluş günü olan 19 Şubat 2016 Cuma günü MEV Koleji konferans salonunda düzenlenen törende madalya, kupa ve hediye çeklerinden oluşan ödüllerini alacaklar.

Dört ayrı kategoride ilk üç dereceyi paylaşan sporcular

Süper Minikler Kategorisi (Genel)

1. Ufuk Gelen
2. Mert Ceyhan
3. Murat Şehmus Kemerli

Minikler Kategorisi (Genel)

1. Yankı Taşpınar
2. Mert Şencan
3. Hasan Güneş Anacak

Yıldızlar Kategorisi (Genel)

1. Onur Candar
2. Alp Gazibey
3. Ulviye Yaren İşler

Liseler Kategorisi (Genel)

1. Muhammet Bilal Uygun
2. Berk Çınar
3. Arda Tanbay Akın

 

mev koleji 2

mev koleji 3

mev koleji 4

mev koleji 1