Mobile menu

Muğla İl Birinciliği

mugla ilbirinciligiMuğla İl Birinciliği, 08-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Ortaca Kapalı Spor Salonunda NA Salih GÜZEL'in başhakemliğinde gerçekleştirildi.

7. tura en yakın rakiplerinin bir puan önünde 6 puanla giren turnuvanın favorisi Ufuk Suzan son derece çekişmeli geçen final maçında Okan İnci ile berabere kalarak şampiyonluğa uzandı. İkincilik ve üçüncülük derecelerinin 6 puan ve averajla belirlendiği turnuvada ikinci Abdullah Doğukan Dere, üçüncü ise Merih Ergin oldu. İlk 3 dereceye giren sporculara ödülleri Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer tarafından takdim edildi.

2016 Kadınlar Şampiyonu Bengi Hafızoğlu en iyi kadın sporcu, en İyi genç ödülünü Yunus Mermer, en iyi genç kadın ödülünü ise Gülenay Güneş kazandı. Sporculara madalyalarını Ortaca Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Murat Sözgen verdi.

Yönergede yer almamasına rağmen Ortaca Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Murat Sözgen'in yaptığı jest sonucu turnuvada yarışan 12 yaş altı tüm sporculara madalya verildi. Sporculara madalyaları, TSF Muğla İl Temsilcisi Ahmet Murat Yenicİ, hakemler; Cengiz Şatır, Duygu Güneş, Güler Çakmakcı, Atilla Akdemir ve İbrahim Tutal tarafından verildi.

Final Sıralaması