Mobile menu

Giresun 19 Mayıs Gençler Takım Turnuvası

20150510 14501619 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Giresun'da düzenlenen liseler arası takım satranç turnuvası, 16 takım ve 90 sporcunun katılımıyla, 9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde, Giresun Olimpik Yüzme Havuzu Satranç Salonunda yapıldı. Turnuvada 5'er kişiden oluşan takımlar, 6'şar maç yaptılar.

Turnuva sonunda birinci Giresun Fen Lisesi, ikinci Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü ise Giresun Aksu Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren okulların takım kaptanları kupalarını 19 Mayıs 'ta resmi bayram töreninde alacaklar.

Turnuvanın masa birincilerine il müdürlüğünce hazırlanan madalyaları satranç il temsilcisi Köksal Demirkılıç, Giresun Kızılay Başkanı Mürvet Şensoy, öğretmen ve veliler tarafından verildi.

Masa Dereceleri:

1. Masa Birincisi: Emre Akın (Giresun Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)
2. Masa Birincisi: Cezmi Genç (Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)
3. Masa Birincisi: Bilal Demir (Giresun Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Efe Özdemir (Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)
4. Masa Birincisi: Yılmaz Temür (Giresun Aksu Anadolu Lisesi)
5. Masa Birincisi: İrem Arslan (Giresun Nurettin Canikli İmam Hatip Lisesi), Tuğba Nisa Bahat (Giresun Aksu Anadolu Lisesi)

20150510 165608