Mobile menu

Ankara Demirspor Kulübü YHT 3. Yıldönümü Turnuvası

demirsporTCDD Genel Müdürlüğü ve Ankara Demirspor Kulübü'nün katkılarıyla 02-03-04 Mart 2012 tarihlerinde Yüksek Hızlı Trenin üçüncü yıldönümü nedeniyle, 14 yaş altı sporcuların katıldığı ödüllü satranç turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvaya 14 yaş altı 32 sporcu ve 11 yaş altı 111 sporcudan oluşan toplam 143 kişi iştirak etmiştir.

TCDD Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan TCDD Genel Müdür Vekili İsa Apaydın, bir demiryolcu çocuğu olarak, demiryolcularla buluşan, babasının hatıralarını yaşatan sanatçı Engin Günaydın'a teşekkür etti. Apaydın, satranç turnuvasıyla ilgili olarak ise Ankara Demirspor Satranç Takımı'nı tebrik ederek, "daha nice başarılara" dedi.

engin

TCDD Genel Müdür Vekili İsa Apaydın'ın konuşmasının ardından Ankara Demirspor Satranç Takımı'nın ödülleri Sanatçı Engin Günaydın, TCDD Genel Müdür Vekili İsa Apaydın ve Ankara Demirspor Kulübü Başkanı Nuğman Yavuz tarafından verildi. Nuğman Yavuz ayrıca YHT Yıldız ve Hızlı Tren Satranç Takımı'nın kupalarını da takdim etti.