Mobile menu

Samsun'da Hızlı Satranç Rüzgarı

rotary_logo_20024 Nisan 2011 tarihinde Atakum Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hızlı Satranç Turnuvası yapılan ödül töreni ile tamamlandı. Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlen turnuvaya dört farklı kategoride 224 sporcu katıldı. Turnuvaya katılan tüm sporcular bir gün içerisinde altı oyun oynayarak satrançla dopdolu yoğun bir çocuk bayramı yaşadılar. Dereceye giren 12 sporcu madalyaların yanı sıra Atakum Rotary Kulübü tarafından verilen diz üstü bilgisayar ve birbirinden kaliteli hediyelerle ödüllendirildiler.

 

Ödül töreni öncesi, Atakum Rotary Kulübü Dönem Başkanı Hüseyin Celil Kurada'ya Samsun satrancına katkıları anısına Türkiye Satranç Federasyonu tarafından hazırlanan plaket takdim edildi. Kurada plaketini Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'dan aldı.




Turnuvaya ev sahipliği yapan Başkan Burma dereceye giren sporculara ödüllerini verirken yaptığı konuşmada; Atakum İlçesinde satrancın çok sevildiğini belirterek, satranç sporcularına yönelik yeni projelerin müjdesini verdi.

1


Kalabalık bir seyirci topluluğuyla yapılan ödül töreninde sporculara ödüllerini veren konukların isimleri ise şöyle: Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum Rotary Kulübü 2010-2011 dönemi başkanı Celil Kurada, eski dönem Başkanlarından Bahri Uğurlu ve Kulübün Genel Sekreteri Şükrü Kumbasar.

2

Samsun İl Temsilcisi Serkan Koç, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ve Atakum Rotary Kulübü 2010-2011 dönemi başkanı Celil Kurada

3



Atakum Rotary Kulübünün çok sayıda üyesi de ödül töreninde bulunarak küçük sporcuların mutluluğunu paylaştılar.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hızlı Satranç Turnuvasında dereceye girerek ödül alan sporcuların sıralaması ise şöyle:


 
BAYANLAR KATEGORİSİ SIRALAMASI:
  • 1.Belemir UZUN 6 Puan

  • 2.Beyzanur TUMAK 5 Puan

  • 3.Özge Gülbahar SOYCAN 5 Puan

  • Eş Puanlılar: Kardelen KÖSE, Yasemen KARAMAN 5 Puan

Sporcular  Çapraz Tablo  Final Sıralaması Tur-tur Sonuçlar

YILDIZLAR GENEL KATEGORİSİ SIRALAMASI:

KÜÇÜKLER GENEL KATEGORİSİ SIRALAMASI:

MİNİKLER GENEL KATEGORİSİ SIRALAMASI:

TURNUVANIN FOTOĞRAF ALBÜMÜ:


4
5