Mobile menu

Niksar'ın Fidanları Satranç Turnuvası

DSC_9905
Niksar'ın Fidanları Satranç Turnuvası 16-17 Nisan 2011 tarihlerinde Niksar Kaymakamlığı, Niksar Belediye Başkanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu Tokat İl ve İlçe Temsilciliği işbirliğiyle Niksar Şöhretoğlu Düğün Sarayı'nda düzenlendi. Turnuva, Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Açık olmak üzere 4 kategoride 155 oyuncunun katılımıyla gerçekleşti.

DSC_9861
DSC_9863


İki gün süren ve 6 tur yapılan turnuvada dereceye giren sporculara Niksar Belediye Başkanlığı sponsorluğunda ödüller verildi. Grup birincileri küçük altın, ikinci ve üçüncü olan oyuncular satranç takımı ile dereceye özel mansiyon ve hediye paketleriyle ödüllendirildi.

DSC_9876


Açılış ve Ödül örenine Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Türkiye Satranç Federasyonu Tokat İl Temsilcisi Murat Yüzer, İlçe Temsilcisi Ekrem Dicle, daire müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

DSC_9880
DSC_9890


Niksar Kaymakamı Uğur Turan ve Belediye Başkanı Duran Yadigar, satranç faaliyetlerinin sürmesi için sonsuz desteklerinin devam edeceğini ve geleneksel hale gelmesi için çalışacaklarını ifade ettiler. Ayrıca Türkiye Satranç Federasyonu Tokat Temsilciliğine ve Hakem heyetine teşekkürlerini bildirdiler.

DSC_9893
DSC_9898