Mobile menu

Burdur İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Turnuvası Sona Erdi

Resim_018

Burdur Belediyesi İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvasında tüm kategorilerde dereceye girenler belli oldu.

 

Burdur Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Burdur İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve beş kategoride sporcuların mücadele ettiği turnuva Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Merkezinde gerçekleştirildi.

Resim_019

 

Afacanlar (2004 ve 2005 doğumlular),  Minikler  (2002 ve 2003 doğumlular),  Küçükler  (2000 ve 2001 doğumlular), Yıldızlar  (1996,1997,1998 ve 1999 doğumlular ), Genel (Açık Yaş)  (1995 ve önce doğanlar ) kategorilerinde yapılan ve üç gün süren turnuvaya toplam 109 sporcu katıldı.

 

Resim_020

 

Turnuvada ilk gün Afacanlar ve Minikler kozlarını paylaştı. Afacanlar da Kadirhan Zorlu birinci, Berkin Süzek ikinci, Mehmet Özdemir üçüncü, Miniklerde Ayberk Gökdeniz Çelik birinci, Oğuz Koyucan ikinci, Ata Yiğit Şener üçüncü, Küçüklerde  Dinçer Başgül birinci, Selcan Aktaş ikinci, Eren Koçer üçüncü, Yıldızlarda Ahmet Yusuf Ekinci birinci, Cihat Görkem Taşçı ikinci, Burak Gürkan Taşçı üçüncü oldular. Genel (Açık Yaş) kategorisinde ise Murat Yelligedik birinci, Serdar Kaya ikinci ve Özer Kışlalıoğlu da üçüncü sırada yer aldılar.

Resim_021

 

Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Serdar Başgül Satranca verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ya teşekkür etti. Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Gençlik ve Spor Müdürü Resul Alptekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu tarafından verildi. Belediye olarak geçen ay Belediye Satranç Merkezinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Satranç ve Amatör sporlara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Resim_023