Mobile menu

TSF Temsilcileri Eskişehir'de Satrancın Gelişmesi İçin Düğmeye Bastı

1aTürkiye Satranç Federasyonu geçmişte aktif olsa da son dönemde atıl durumda olan Eskişehir satrancını harekete geçirmek için düğmeye bastı. 4  Nisan Cumartesi günü Eskişehir Satranç Camiasını Bilgilendirme Semineri'nde TSF Başkanvekili Murat Kul, TSF Asbaşkanı Kuvay Sanlı, TSF Çınar Bölge Temsilcisi Özgür Özbostanlar ve Milli Takımlar Sorumlusu Özgür Solakoğlu'nun yanı sıra evsahibi olarak Eskişehir İl Temsilcisi Mehmet Memiş de toplantıya katıldılar.

Kuvay Sanlı, "Kuvay Sanlı Eskişehir'de 670 lisanslı bulunuyor. Hedefimiz yedi bine ulaşmaktır. 2012 İstanbul Satranç Olimpiyatları'nda Milli Takımda en az bir Eskişehirli oyuncu görmek isterim. Bu zamana kadar çocuklarımızın ileri düzey satranç eğitimini ön planda tutacaklarını ve projeyi uygulamak için zaman kaybetmememiz gerekiyor" şeklinde konuşan Sanlı, on beş gün içerisinde faaliyete geçeceğini müjdeledi.

Eskişehir İl Temsilciği web sitesi'nde alınan kararları daha ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz. TSF Başkanvekili Murat Kul'un Eskişehir ile ilgili köşe yazısını okumak için tıklayınız.