Mobile menu

Kozaklı Kahve 4.Satranç Turnuvası

2
Antalya İli'nde tarihi bir mekan olan Kozaklı Kahve'de Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Halk Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenli olarak satranç eğitim çalışmaları yapılmaktadır. Eğitim çalışmaları, TSF Teknik Kurul üyesi Hasan Kara'nın yönetmenliğinde yürütülüyor.

Ayrıntılı haberler aşağıdadır.







Çalışmalara katılan sporcular 15 Şubat 2009 Pazar günü 4. Kozaklı Kahve Satranç Turnuvası'nda oynayarak pratik yapma imkanı da buldular. Satranç ile yeni tanışan 33 küçük satranç öğrencisi Kozaklı Satranç Turnuvası'nda bir araya geldi. Tarihi Kozaklı Kahve ortamında satranç turnuvası güzel görüntüler oluşturdu.

Turnuvanın ödül törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Antalya Halk Eğitim Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Fadıl Yaşar ve Türkiye Satranç Federasyonu adına Asbaşkan Kuvay Sanlı katıldı. 33 küçük sporcunun tamamına Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen tarafından madalya verildi.

1

Turnuvanın ödül töreninde Asbaşkan Kuvay Sanlı, Satranç sporuna sürekli olarak destak veren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e TSF Başkanı Ali Nihat Yazıcı adına plaket takdim ettiler.

2

Kozaklı Kahve önünde sporcu çocuklarımız ve veliler birlikte görülüyor.


3

4. turdan bir görüntü.