Mobile menu

İstanbul Kültür Üniversitesi’ne Teşekkür Ziyareti

 

02 Ocak 2008 Cuma günü, İstanbul İl Temsilcisi Simten Kanber, Tutku Dinçer ve TSF Asbaşkanı Kuvay Sanlı, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dursun Koçer'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette; satranca uzun yıllardır destek vermiş olan  Kültür Eğitim Kurumları Genel Müdürü Erdoğan Yılmaz ile birlikte İstanbul Kültür Üniversitesi Spor Daire Başkanı ve Öğrenci Kulüpleri Birliği Koordinatörü Namık Kemal Köse de hazır bulundular.

Geçmiş dönemlerde yapılmış organizasyonlar için Kültür Üniversitesi ve Eğitim Kurumları’na teşekkür eden Asbaşkan Kuvay Sanlı, üniversitenin yeni rektörü Prof. Dr. Dursun Koçer'i tebrik etti. Ve başarı dileklerini iletti. Rektör Prof. Dr. Dursun Koçer satrancın önemine değinerek, ileriki dönemlerde de desteklerinin süreceğini ifade ettiler.

Görüşmeye daha sonra İstanbul Kültür Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Fahamettin Akıngüç de katıldılar. Kuvay Sanlı, Fahamettin Akıngüç’e TSF Başkanı Ali Nihat Yazıcı adına bir teşekkür plaketi sundu. 

 

kultur_kuvay

                                  Fotoğrafta soldan sağa; Erdoğan Yılmaz, Fahamettin Akıngüç, Kuvay Sanlı, Simten Kanber ve Prof. Dr. Dursun Koçer görülüyor.




                                                 Namık Kemal Köse TSF İstanbul İl Temsilciliği Üniversiteler Koordinatörü Oldu


unvkoor3_2009
Kültür Üniversitesi Rektörlüğü  ziyareti sonrasında Simten Kanber, Kuvay Sanlı ve Tutku Dinçer İstanbul Kültür Üniversitesi Spor Daire Başkanı ve Öğrenci Kulüpleri Birliği Koordinatörü Sayın Namık Kemal Köse'ye ziyarette bulundular. Uzun yıllardır sporun içinden gelen ve eski bir milli hentbolcü olan Sayın Namık Köse'ye TSF İstanbul İl Temsilciliği Üniversiteler Koordinatörlüğü teklifinde bulunuldu.

İstanbul İli üniversiteler arası satranç faaliyetlerini geliştirmek adına yapılan bu teklifi Namık Köse, memnuniyetle kabul ettiklerini ifade ettiler.

Böylelikle Sayın Namık Kemal Köse TSF İstanbul İl Temsilciliği Üniversiteler koordinatörlüğünü üstlenmiş oldu. Namık Kemal Köse aynı zamanda Üniversiteler  Spor Federasyonu Satranç teknik kurul üyesidir.

Üniversitelerle iletişim açısından ve etkin satranç faaliyetlerini geliştirebilmek amacıyla atılan bu adımın yararlı olmasını diliyoruz.