Mobile menu

İstanbul ve İzmir'e Genç Kartalların Damgası: Erhan Tanrıkulu İstanbul, Fethi Apaydın İzmir Şampiyonu Oldu

clipboard

Kasım ve Aralık aylarında Türkiye'nin dört bir yanında il birincilikleri oynanıyor. Türk satrancınının önemli lokomotif illerinden İstanbul ve İzmir'de şampiyonluğa Türkiye İş Bankası Satranç Ligi'nin güçlü ekibi Beşiktaş'ın genç yıldızları Erhan Tanrıkulu(21) ve Fethi Apaydın(19) ulaştılar.

İstanbul İl Birinciliği Basın Bülteni

 

 



Erhan Tanrıkulu 2008 İstanbul Şampiyonu Oldu


resim_078
7-13 Aralık 2008 tarihlerinde Feshane'de oynanan İstanbul Birinciliği'nde 8 turda 7,5 puan toplayan Erhan Tanrıkulu(2241) İstanbul Şampiyonu oldu. Sadece şampiyonluğu devraldığı Tutku Kahramanmaraşlı ile berabere kalan Tanrıkulu, 2007 Türkiye Şampiyonası Finalleri'nde oynamıştı. 2-3.dereceleri İbrahim Zühre ve Nail Paksoy 7 puanla paylaştılar.

 

13 Aralık 2008 Cumartesi günü yapılan ödül törenine TSF Asbaşkanları Emekli General Hüseyin Göksu ve Kuvay Sanlı, Emekli  Albay Cemalettin Talum, TSF İl Temsilcisi Simten Kanber, sporcular ve veliler katıldı. Turnuva ile ilgili tüm detaylara İstanbul İl Temsilciliği'nin websitesinden adresinden ulaşabilirsiniz.

 




Fethi Apaydın İzmir İl Birinciliği'nde Mutlu Sona Ulaştı

dsc_0005-8007

 

28-30 Kasım tarihlerinde İzmir'de Halkapınar Spor Tesisleri'nde 7 tur üzerinden oynanan oynanan İzmir İl Birinciliği'ni ise Fethi Apaydın(2200) 6,5 puanla kazandı. 6 puanla 2-3.dereceleri Cengiz Şengül ve Süheyl Aydınalp paylaştılar Son iki turda Cengiz Şengül ile berabere kalan ve final niteliğindeki Emre Yıldız ile oynadığı karşılaşmayı kazanan Apaydın, Türkiye İş Bankası Satranç Ligi'ningüçlü ekiplerinden Beşiktaş'ta oynuyor.

İzmir İl Temsilciliği Websitesi