Mobile menu

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi 23 Nisan Turnuvası Sona Erdi!

19-20 Nisan 2008 tarihlerinde Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Şehitkamil Belediyesi 23 Nisan Milli Egemenlik Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası büyük bir coşkuyla sona erdi.

Her yıl çok büyük ilgi gören ve gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen bu organizasyon ile ilgili tüm ayrıntılar Turnuva Sayfası'nda da yer almaktadır. Turnuvanın açılış töreniyle ilgili haberler, fotoğraflar ve PGN dosyaları haberin devamında yer bulunmaktadır.

Gaziantep de satranç sporunun gelişimine büyük destek veren Gaziantep  Şehitkamil Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvanın, açılış hamlesini Gaziantep Valisi Vekili Bekir Atmaca ve Şehitkamil Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir yaptılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Başkan Vekili Bekir Öztekin ve Özel Kalem Müdürü Fatih Ekinci ile Şehitkamil Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel'in iştirak ettiği açılış törenine, 950'si sporcu olmak üzere toplam 2000 kişi katıldı.

Her grubun ilk masalarından oluşan toplam 12 masa, TSF Atatürk Stadyumu'ndan canlı olarak yayınlanıyor.

Her yıl çok büyük ilgi gören ve gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen bu organizasyon ile ilgili tüm ayrıntılar Turnuva Sayfası'nda da yer almaktadır.                               

                                                     Resimler            PGN  Tur1 Tur2 Tur3 Tur4 Tur5 Tur6 Tur7 Tur8