Mobile menu

İstanbul 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvaları

23nisan2022 afis23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İstanbul`da 10 ilçemizde satranç turnuvaları düzenlenecektir. Avcılar, Ataşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Esenyurt, Eyüpsultan, Güngören, Kartal ve Silivri ilçelerimizde düzenlenecek turnuvalarla ilgili detaylı bilgi;
Eyüp ilçesinde düzenlenecek Turnuva Axis İstanbul AVM sponsorluğunda yapılacak olup her yaşın katılımına açık, UKD Turnuvası olarak 3 kategoride toplam 135 sporcu katılımıyla düzenlenecektir.
Silivri ilçesindeki turnuva 60 dk+30sn düşünme süresinde ELO hesaplamalarına dahil açık katılımlı olarak Silivri Belediyesi sponsorluğunda düzenlenecektir.
Esenyurt ilçesindeki turnuva Torium AVM ev sahipliğinde 4 kategoride açık katılmlı olarak 35 dk+30sn düşünme süresinde UKD Turnuvası olarak yapılacaktır.
Avcılar ilçesinde Avcılar Belediyesi, Güngören ilçesinde Kale Outlet Center ev sahipliğindeki turnuvalar ise yaş kategorisi olarak UKD Hesaplamalarına dahil yapılacaktır.
Kartal Belediyesi, Palladium AVM (Ataşehir) ve Bakırköy ilçesi turnuvaları da yaş kategorisi olarak düzenlenecek olup hızlı satranç turnuvası olarak yapılacaktır.

Detaylar için; İstanbul 23 Nisan Satranç Turnuvaları 10 İlçemizde Başlıyor.. (tsf.org.tr)