Mobile menu

Mersin Köy Okulları Satranç Sınıfları Açıldı

k 3Federasyonumuz, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Mersin Köy Okulları Satranç Sınıfı Oluşturma İşbirliği Protokolü” kapsamında 61 okulda daha satranç sınıfı açıldı.
Gerçekleştirilen proje kapsamında Mersin Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Mersin İl Temsilcimiz Ömer Faruk Ercan, Yenişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Halit Akkabak, Akdeniz İlçe Müdürü Özgür Gözde, Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Emine Toros ve Ulusal ve Uluslararası Projeler Koordinatörü Berna Kulaç ile birlikte Mersin Iğdır İlkokulu (Iğdır Köyü) ile Prof. Dr. Hikmet Akkız İlkokulu ( Burhan Köyü) ziyaret etti.
Ziyaretlerde öğrenciler ve idareciler ile sohbet eden Mersin Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan Mersin’de sporun önemi ve sportif faaliyetlere katılım konusunda bilgi verirken, Mersin İl Temsilcimiz Ömer Faruk Ercan Mersin’de toplam 51 okulda satranç sınıfı oluşturulduğunu belirterek bu sınıfların oluşturulmasında katkıda bulunan kurumlara teşekkür etti.

k 0

k 4