Mobile menu

Antalya Agora Avm Turizm Haftası Satranç Turnuvası

2022 agora turizmhaftasi gorselTurizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, Antalya'da Agora AVM katkıları ile 9-10 Nisan 2022 tarihlerinde Satranç Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva, 15 farklı kategoride düzenlenecek olup, yaş kategorileri ile C kategorisi sonuçları UKD hesaplamalarında, A ve B kategorilerinin sonuçları UKD/ELO hesaplamalarında kullanılacaktır. Her kategoride sporcu sayısı maksimum ratingi en yüksek 64 sporcu ile sınırlıdır. A ve B kategorilerinde yarışacak sporcular, FIDE ELO hesaplama bedeli olan 20 TL tutarı Kayıt Kontrol esnasında vereceklerdir.

Kategorilerinde dereceye giren sporcular aşağıdaki ödülleri hak edeceklerdir. Yaş kategorilerinde ilk üç(3) dereceyi elde eden sporculara Kupa, ilk beş(5) dereceyi elde eden sporculara Madalya ve çeşitli teknolojik ödüller verilecektir.

A, B ve C kategorilerinde ilk üç(3) dereceyi elde eden sporculara Kupa, ilk beş(5) dereceyi elde eden sporculara Madalya ve çeşitli nakdi ödüller verilecektir. Ayrıca bu kategorilerde en iyi kadın sporculara da nakdi ödül verilecektir.

Not:Yaş kategorilerindeki sporcular Kayıt Kontrol anında A, B veya C kategorilerinin şartlarını sağladıkları takdirde bu kategorilere geçiş yapabilirler.Detay http://antalya.tsf.org.tr/turnuvalar/turnuva-haberleri/934-2022agoraturizmhaftasi