Mobile menu

Rize Satranç Ailesinden “Mavi Umut Projesi”ne Destek

whatsapp image 2021-04-30 at 16.03.37 1Rize Gençlik Merkezi Gönüllü Gençlik Liderleri tarafından başlatılan "Mavi Umut Projesi" ile su şisesi kapakları Genç Dönüşüm kapsamında toplanarak engelli bireylere tekerlekli sandalye alınması için bir kampanya gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk projesine Rizeli satranççılar da destek verdi.

Pandemi öncesi düzenlenen turnuvalarda Rizeli satranççılar atık su şişelerinin kapaklarını toplayarak il temsilciliği bünyesinde biriktirdiler. Pandemi ile birlikte saha turnuvaları online platformlara taşınınca Rizeli satranççılar yine de  çevrelerinden biriktirdikleri mavi kapakları il temsilciliğine ulaştırmaya devam ettiler. Satranççıların bu örnek davranışı sonucunda biriken kapaklar İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu tarafından Rize Gençlik Merkezine teslim edildi.

Sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincinin arttırılmasının hedeflendiği bu etkinliğe katılan sporcuların emekleri ihtiyaç sahibi engelli bireylere tekerlekli sandalye alınarak karşılık bulacaktır.

whatsapp image 2021-04-30 at 16.03.37