Mobile menu

İstanbul Okullar Arası Online Satranç Turnuvası Sona Erdi

istanbul okullar 2021 son 1İstanbul okulları ve öğrencileri okullar arası satranç turnuvasında buluştu. 15 Ocak - 15 Şubat 2021 tarihleri arasında 1 ay boyunca İstanbul`un 39 ilçesinde düzenlenen ve 1.410 okul ve 8.429 sporcunun katıldığı ilçe turnuvaları final heyecanı ile sona erdi. 

21 ve 28 Şubat 2021 tarihlerinde 12 yaş kategorisinde düzenlenen turnuvalarda ise 813 okulumuz ve 3.583 sporcumuz katılım gösterdi. Final turnuvası heyecanı TSF İstanbul Youtube kanalında izleyicilere yaşatıldı. İl Temsilcisi Yrd. Emre Akıncıoğlu ve IA Fuat Ergür moderatörlüğündeki canlı yayınlarımıza açılışta TSF Başkanı Gülkız Tulay, İl Vali Yrd. Mehmet Ali Özyiğit, GSİM İstanbul İl Md. Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, İstanbul il Milli Eğitim Md. Yrd. Levent Özil ve İl Temsilcisi Rıza Öney katılımı ile gerçekleşti. Sembolik açılış hamlesi sonrası ise yayına konuk olan usta satranççılardan GM Batuhan Daştan, GM Dragan Solak, GM Nidjat Mamedov, IM Can Arduman, WGM Kübra Öztürk Örenli ve Tunahan Makaracı maç analizleriyle yayınlara renk kattılar.

Turnuvalara katılan ve dereceye giren okullarımız ve sporcularını tebrik ediyoruz. Turnuva resmi sonuçları ise 8 Mart 2021 Pazartesi günü yayımlanacaktır. Turnuvalarımızın organizasyonundaki çalışmaları için İlçe Temsilcilerimiz, il temsilcisi yardımcıları Eyüp Araz ve Şeref Tokgöz, final turnuvası hakemleri ve turnuva canlı yayın ekibine teşekkür ediyoruz.

Detaylar için tıklayınız