Mobile menu

2020 İstanbul Kulüplerarası Uzaktan Satranç Turnuvası Sona Erdi

2020 ist kuluper uzaktan toren12 Eylül 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilen 2020 İstanbul Kulüplerarası Uzaktan Satranç Turnuvası`na Bilişsel Gençlik, Beyin Sporları, Adalar Su Sporları, Gelecek Nesil, Karadeniz Vakfı, Silivri Akıl Küpü, Satranç-Chess Point ve Esenyurt Yıldız Gençlik ve Spor Kulüpleri olmak üzere İstanbul geneli 8 kulübümüz 7 farklı ilçede katılım gösterdi.
 
Başhakemliğini IA Fuat Ergür`ün yaptığı, Bireysel Takım Turnuvası formatında yapılan turnuvada kulüp sporcuları diğer kulüplerin sporcuları ile chess.com platformu üzerinden ve merkezlerdeki hakemlerin gözetiminde maçlarını gerçekleştirdiler. Tüm maçların ve salonların canlı yayınlandığı turnuvanın YouTube yayınları İl Temsilcisi Yardımcısı Talha Emre Akıncıoğlu ve İstanbul Kulüpler Koordinatörü IA Özgür Acar, maç analizleri ise antrenörler Deniz Seyhanoğlu ile Tunahan Makaracı tarafından gerçekleştirildi.
 
6 turlu mücadele sonunda takım sıralamasında; 1. Bilişsel Gençlik, 2. Beyin Sporları ve 3. Gelecek Nesil Spor Kulübü
Bireysel sıralamada ise; 1. Derin Başat, 2. Ceren Tırpan, 3. Mustafa Zeynullah Araz, 4. Ali Emre Aydoğdu, 5. Onur Akyüz,
En Başarılı Kadın sporcular: 1. Ceren Tırpan, 2. Duru Yıldız, 3. Dilan Nançın, 4. Tuana Çakmakçıoğlu ve 5. Fatma Karadeniz oldu.
 
Detaylar için tıklayınız