Mobile menu

2020 İstanbul Kadınlar İl Birincisi WFM Sinem Çağla Gündoğan

2020 istkadinlar satranc toren2019-2020 İstanbul Kadınlar Satranç İl Birinciliği 15 - 16 Şubat 2020 tarihlerinde PIA Group sponsorluğunda ve Gönen Otel ev sahipliğinde düzenlendi. 5`i unvanlı toplam 66 kadın sporcunun katılım gösterdiği turnuva sonunda 5,5 puan kazanan 2 sporcu ilk 2 dereceyi paylaştı. Eşitlik bozma puanları sonucuna göre WFM Sinem Çağla Gündoğan 2020 İstanbul Kadınlar Satranç İl Birincisi unvanını kazandı. Eş puanla WCM Işıl Can ikinciliği elde etti. Turnuvada 3. Çağla Yaren Aslan, 4. Handenur Şahin, 5. WFM Esma Doğa Duran ve 6. Ecrin Efsa Büyük oldu. Kategori ödüllerinde ise en başarılı özel sporcu Handenur Şahin, en başarılı küçük sporcu Ekin Ulus, en başarılı emektar sporcu Fatma Nur Öney ve en başarılı ratingsiz sporcu Hüsniye Yıldırım oldu.

Dereceye giren sporcular kupa-madalya ödüllerinin yanı sıra PIA Group tarafından 6 bin 200 TL değerinde Altın ödülleri ile ödüllendirildiler. Dereceye giren sporculara ödülleri turnuva sponsoru PIA Group Yetkilisi Pala İbrahim Avcı, Gönen Otel Yetkilisi Okan Karakuş, turnuva direktörü Funda Durak ve turnuva başhakemi NA Vedat Filiz tarafından sunuldu.

Turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, turnuvaya katkılarından dolayı PIA Group`a teşekkür ediyoruz. Turnuva ödül töreninden fotoğraflara ve derecelere turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.

Turnuva Sayfası: http://istanbultsf.org/kadinlarbirinciligi/2020/02/16/2020-istanbul-kadinlar-il-birincisi-wfm-sinem-cagla-gundogan/